Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Meni

Computherm CPA 20-60 cirkulacijska pumpa za centralno grijanje A klase

Computherm CPA 20-60 za povećati kliknuti na sliku
Cijena (Cijena sa pdv-om. Poštarina dodatno) :
719,00 kn (575,20 kn + PDV)

CPA niskotlačne cirkulacione pumpe koriste se za cirkulaciju vode za grijanje jedno-krilnih i dvo-komponentnih sustava te sustava grijanja i podnog grijanja. Mogu se koristiti za jedan i grijanje više krugova cirkularne mreže. 

 

Raspoloživost: Raspoloživo, dostava 2-3 dana
Molimo označite pribor koji želite dodati u košaricu uz ovaj proizvod!
Computherm DN15-A - radijatorski/zonski ventil za centralno grijanje Computherm DN15-A - radijatorski/zonski ventil za centralno grijanje
48,00 kn
Computherm DN-20-3 - radijatorski/zonski ventil za centralno grijanje Computherm DN-20-3 - radijatorski/zonski ventil za centralno grijanje
168,00 kn
Količinakom

Opis

CPA niskotlačne cirkulacione pumpe koriste se za cirkulaciju vode za grijanje jedno-krilnih i dvo-komponentnih sustava te sustava grijanja i podnog grijanja. Mogu se koristiti za jedan i grijanje više krugova cirkularne mreže. Motor permanentnog magneta crpke i najmodernija elektronička kontrola osiguravaju da se snaga uređaja kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja. Zahvaljujući tome, potrošnja energije pumpe je tradicionalna energetska klasa ''A'', koja je znatno povoljnija od ostalih pumpi.

CPA pumpe mogu se koristiti za cirkulaciju čistih, razrijeđenih, ne agresivnih i ne eksplozivnih tekućina koje ne sadrže čvrste čestice, vlakna ili mineralna ulja. U sustavima grijanja, voda mora zadovoljavati zahtjeve odgovarajućih standarda tako da se pumpa može koristiti.

COMPUTHERM CPA20-6 i CPA25-6 cirkulacione pumpe mogu se koristiti u noćnom načinu rada, što može uštedjeti značajne uštede energije. Noćni način rada može se koristiti kada je pumpa instalirana u prednji dio sustava grijanja. Kada temperatura vode izmjerena pumpom padne za više od 10 ° C u roku od 2 sata, pumpa se automatski prebacuje u krivulju stadija faze I uštede energije. Kada temperatura min. 10 ° C (ovisno o trajanju), pumpa se vraća na normalni rad koji je odabran prije aktiviranja moda napajanja.

 

Priloženi dokumenti

Slični proizvodi

857,00 kn/kom
Raspoloživo, dostava 2-3 dana
• Maksimalni radni tlak:  6 bar
• Maksimalna visina dizanja:  6,5 m
• Maksimalni protok vode:  3,5 m3/h
740,00 kn/kom
Raspoloživo, dostava 2-3 dana

CPA niskotlačne cirkulacijske crpke koriste se za cirkulaciju vode za grijanje jedno-krilnih i dvo-komponentnih sustava te sustava grijanja i podnog grijanja. Mogu se koristiti za jedan i grijanje više krugova cirkularne mreže. Motor permanentnog magneta crpke i najmodernija elektronička kontrola osiguravaju da se snaga uređaja kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja. Zahvaljujući tome, potrošnja energije crpke je tradicionalna energetska klasa A, koja je znatno povoljnija od crpki

CPA pumpe mogu se koristiti za cirkulaciju čistih, razrjeđenih, ne-agresivnih i ne-eksplozivnih tekućina koje ne sadrže čvrste čestice, vlakna ili mineralna ulja. U sustavima grijanja, voda mora zadovoljavati zahtjeve odgovarajućih standarda tako da se crpka može koristiti.

Prednosti uređaja:

• Niska razina buke

• Niska potrošnja energije

• Automatski način samoregulacije

Pretraživanje