Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Aluminijska grijaća folija L-PRO za laminat od 6 m2 - 600W

BVF Heating Solutions Ltd.
276,25 euro
248,63 euro (198,90 euro + PDV)
Popust: 27,62 euro 10%
Količinakom
Proizvod još nije ocijenjen

Površina: 6 m2
Snaga po m2: 100W
Ukupna snaga: 600W
Dimenzije: 0,5 x 12 m

Šifra proizvoda: LPRO100060
Raspoloživost: Još samo 1 kom na stanju
Rok dostave: 18. Lipanj 2024.

Cijena sa popustom

se odnosi na način plaćanja gotovinom, virmanom, netbankingom ili pouzećem.

Sigurna kupovina
online kupnjom štedite i svoje vrijeme
Brza dostava
na kućnu adresu u 2 - 4 dana
Proizvodi sa uputama
VIDEO i PDF dokumenti za rukovanje i instalaciju
276,25 euro
248,63 euro (198,90 euro + PDV)
Popust: 27,62 euro 10%
Količinakom
Molimo označite dodatne proizvode koji želite dodati u košaricu uz ovaj proizvod!

Opis


PODNO GRIJANJE ZA LAMINATE
Može se postaviti bez povećanja razine poda. Električno podno grijanje sa jednostavnom montažom za laminat, parket i druge plutajuće obloge. Naučite kako koristiti najnoviju tehnologiju alu grijaće mreže za stvaranje osnovnog i komfornog grijanja.

IZVEDBA PODNO GRIJANJA U ROKU PAR MINUTA „SAM SVOJ MAJSTOR“
Brza izvedba kompletnoga podno grijanja, prilikom zamjene završne podne obloge ili kod postavljanja podne obloge kod nove gradnje. Postavljanje ne zahtijeva posebnu stručnost ili alate.  Aluminijska grijaća folija je tvornički pripremljena/spremna za postavljanje, samo je treba spojiti na termostat. L-PRO grijaća folija sa kablom i sa aluminijskom tkaninom za grijanje pruža od svih dosadašnjih proizvoda još veću toplinsku provodljivost i potpuno površinsko elektromagnetsko zasjenjenje za maksimalnu udobnost. Idealno za grijanje malih i velikih prostora, a sa termostatskim upravljanjem pogodno je za gotovo bilo koju vrstu plivajuće podne obloge. Što nazivamo plivajućom podnom oblogom? Vrstu završne obloge koja bez tehnologije lijepljenja na podlogu, međusobnim spajanjem ploha ili elemenata čine cjelinu (klik-klak sistemi). 

DUAL LAYER TEHNOLOGIJA  - INOVATIVNA  GRIJAĆA FOLIJA
Donji aluminijski sloj sa carbon teksturom je odgovoran za ravnomjernu predaju topline, reflektiranje isijane topline, a iznad svega pruža mehaničku zaštitu. Gornji sloj obavlja još važniju funkciju. Omogućuje toplinsku vodljivost između kablova, pruža mehaničku zaštitu od oštećenja i pruža potpuno površinsko uzemljenje i prigušenost elektromagnetskog polja u interesu sigurnog rada sistema.

TEMPERATURA PODA I IZBOR ODGOVARAJUĆE PODNE OBLOGE
Principi projektiranja za električne podne grijaćE ne razlikuju se od tradicionalnog podnog grijanja na bazi vode. Optimalnu temperaturu završne obloge daju tvornički podešena snaga i u pod ugrađen senzor termostata. Za komforno podno grijanje, preporučljivo je održavati temperaturu površine poda na 25-28 ° C, a kao samostalno grijanje limitirati na 29-30 ° C, slično tradicionalnom podnom grijanju.


POSTOJE SAMO TRI FAKTORA KOJA TREBA UZETI U OBZIR PRI ODABIRU ZAVRŠNE PODNE OBLOGE:
    - NE SMIJE BITI LIJEPLJENA OBLOGA
    - TOPLINSKA PROVODLJIVOST PODNE OBLOGE NE SMIJE BITI LOŠIJA od 0,15 W / (MK) - (Λ),
      ODNOSNO OBLOGA TREBA BITI PREDVIĐENA ZA PODNO GRIJANJE
    - DEBLJINA NE SMIJE PRELAZITI 14MM

VAŽNE INFORMACIJE
Linija proizvoda BVF L-PRO nije prikladna za grijanje keramički, kamenih pločica i ostalih lijepljenih završnih obloga. Površina aluminijske tkanine je neprikladna za lijepljenje (ljepilo za pločice, samonivelirajuća masa). Za neposredno grijanje lijepljenih obloga koristite BVF H-MAT liniju proizvoda (grijaće mreže).
Električne aluminijske grijaće folije su tvornički pripremljene veličine od 2 do 12m2. Sustav podnog grijanja sa aluminijskom grijaćom folijom nakon ugradnje može se odmah staviti u pogon, a pomoću 2,5 metarskog  tvornički ugrađenog priključnog kabela i izravno povezati s termostatom. Zahvaljujući tehnologiji Twin- conductor (dvostrukog vodiča), potrebno je priključiti samo na jednoj strani.
Ako je soba veća od 12m2, treba postaviti po potrebi nekoliko L-PRO aluminijske grijaće folije i potrebno ih je paralelno povezano priključiti.

TEHNOLOGIJA

NAČELA PLANIRANJA I POSTAVLJANJA
Električna grijaća folija sa aluminijskom tkaninom ima tvorničku širinu od 50 cm. Naravno, folije mogu u trenutku polaganja (odrolanja) biti i okomiti jedni na druge, što se uvijek izvodi na temelju preliminarnog crteža polaganja/ zamišljenog koncepta. Stoga je širina od 50 cm samo dimenzija pakiranja, lako se prilagođava bilo kojoj veličini tlocrta.

ZAŠTO TREBAMO DUPLI SLOJ ALUMINIJSKE TKANINE?
Odgovor se može činiti jednostavnim: funkcionira kao reflektirajući sloj isijane topline. Odgovor je, međutim, da pruža više funkcija. Donji aluminijski sloj sa carbon teksturom je odgovoran za izjednačavanje topline između kablova, ravnomjernu predaju topline, reflektiranje isijane topline, a iznad svega pruža mehaničku zaštitu. Gornji sloj obavlja još važniju funkciju. Isto omogućuje toplinsku vodljivost između kablova, pruža mehaničku zaštitu od oštećenja i pruža potpuno površinsko uzemljenje i prigušenost elektromagnetskog polja u interesu sigurnog rada sistema. Električna aluminijska grijaća folija je proizvod koji je 100% bez elektro-smog onečišćenja.

GARANCIJA I ŽIVOTNI VIJEK
BVF L-PRO električna aluminijska grijaća folija ima izuzetno dug jamstveni rok: 10 godina bez ograničenja. Životni vijek električnih grijaćih kabela u aluminijskom plaštu je jedinstven u modernom građevinskom strojarstvu.  Radni vijek bez promjene otpora je najmanje 40-50 godina. Prilikom zamjene završne obloge instalirani sustav grijanja neće se oštetiti, može se podići i premjestiti bez gubitka jamstva. BVF L-PRO aluminijska grijaća folija je strojarski sustav / podno grijanje koji je 100%  bez održavanja i servisa.

PREPORUČENA KONTROLA
Električnom aluminijskom grijačom folijom treba upravljati termostat sa dva senzora. Senzor ugrađen u termostat mjeri temperaturu zraka, dok podni senzor optimizira i ograničava temperaturu na završnoj oblozi. Ako instalirate električno podno grijanje kao dodatno grijanje / u komforne svrhe, termostat mora biti postavljen na " SURFACE " (površinski ili podni senzor). Na taj način samo vidite, podešavate i programirate komfornu temperaturu poda na zaslonu.
Otkrijte BVF Heato asortiman koji vam omogućuje daljinsko upravljanje vašeg sustava grijanja s iOS i Android uređaja. Više o WiFi termostatima saznajte ovdje.
 
SIGURAN PROIZVOD

BVF L-PRO električni sustav podnog grijanja u skladu je sa svim direktivama i standardima Europske unije. Ima sve certifikate potrebne za ugradnju/instalaciju. Čitava grijaća folija je uzemljena i zaštićena, sigurna je za rukovanje i jednostavna je za ugradnju zahvaljujući svom tankom dizajnu.

Specifikacija proizvoda

Vrsta kabela dvostruko izolirani grijaći kabel/uzemljen, bez elektro-smog onečišćenja
Mrežni napon 230V
Snaga 100W / m2 ± 10%
Udaljenost između kabela 50 mm
Promjer niti kabela 1,0 mm
Izolacija niti kabela fluoropolimer
Vanjska obloga aluminijska tkanina
Radna temperatura + 30 ° C do +90 ° C
Minimalna temperatura ugradnje + 5 ° C
Priključni kabel dvožilni kabel + uzemljenje
Dužina priključnog kabela 2,5 m

Youtube video

Dodatne informacije

Aluminjska grijaća folija je pogodno za postavljanje podnog grijanja na struju u dobro izoliranim objektima (min. 5 cm izolacije i duplo staklo na porzorima) ispod plivajućih podova (laminat, parket,...) do debljine 14 mm.

Duljina grijaćeg kabela ne može se skratiti rezanjem, kabeli se ne smiju prelaziti i ne mogu se postavljati neposredno jedan pored drugog (barem 5 cm razmaka)!

Slojevi postavljanja:

 

Kod formiranja osnovnog grijanja aluminijska grijaća folija treba pokriti od 80-90% podne površine.

Ocjene proizvoda

Ovaj proizvod još nije ocijenjen.
Napišite recenziju!