Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Meni

Bežični sobni termostat Q5RF sa 2 termostata

Cijena (Cijena sa pdv-om. Poštarina dodatno) :
680,81 kn (544,65 kn + PDV)
Jedinična cijena: 680,81 kn/kom
Bežični digitalni termostat, više zonski termostat
Raspoloživost: Raspoloživo, dostava 2-3 dana
Količinakom

Opis

Osnovni paket, 2 termostata i 1 prijemnik, proširivo sa 2 Q5RF(TX) ili Q8RF(TX) i 1 utikačem Q1RX.
Osnovni paket uključuje dva termostata i jedan prijemnik. Ako je potrebno, mogu se dodati dva dodatna termostata COMPUTHERM Q5RF (TX) i / ili COMPUTHERM Q8RF (TX). Uz sinkronizirani rad termostata sa Computherm Q5RF, može se 1 bežična utičnica Computherm Q1RX sinkronizirati u isto vrijeme, pa tako se upravlja sa još jednim uređajem (npr. uz porketanje kotla pokreće i pumpu). Prijemnik prima termostatske signale za upravlja kotlom i prenosi naredbe za otvaranje / zatvaranje ventila za grijanje sa termostata (do 4 zone). Svakom zonom može se upravljati pojedinačno ili čak istovremeno. To vam omogućuje da uvijek zagrijte sobe koje trebate.
Termostat omogućuje odabir osjetljivosti prebacivanja, kalibriranje unutarnjeg termometra a i prebacivanje između načina rada za hlađenje i grijanje. Termostati su slobodno prenosivi unutar raspona, a priključak na kotlu osigurava bežična (radio frekvencija) veza. Rad bez problema jamči vlastiti sigurnosni kod.
Preporučujemo ga na mjesto gdje nema potrebe za programiranjem u sustavu grijanja na zone, no važno je precizno mjerenje temperature i podešavanje temperature, prenosivost i preciznost uključivanja.

Pretraživanje