Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Električno podno grijanje ispod laminata i trakastog parketa do 14mm

IZVEDBA POSTAVLJANJA PODNOG GRIJANJA U SAMO NEKOLIKO MINUTA SA DVA RAZLIČITA SUSTAVA

Podno grijanje na struju ispod laminata i parketa, postavlja se bez povećanja razine poda.
Električno podno grijanje sa jednostavnom montažom za laminat, parket i druge plivajuće/plutajuće završne obloge. Brza izvedba postavljanja kompletnoga podnoga grijanja, prilikom zamjene završne podne obloge ili kod postavljanja podne obloge kod gradnje novih kuća ili stanova.


ALUMINIJSKA GRIJAĆA FOLIJA - Postavljanje ne zahtijeva posebnu stručnost ili alate (samo škare). Jednostavnim izrolavanjem se postavlja. Kako se postavlja aluminijska grijaća folija ispod laminata, link na - VIDEO


GRIJAĆI FILM - Postavljanje je zahtjevnije od alu folije zbog spajanja grijaćih traka u cjelinu sa spojnicama. Zato je cjenovno povoljniji od alu grijaće folije. Kako se postavlja grijaći film ispod laminata, link na - VIDEO


KATEGORIJE PROIZVODA ZA PODNO GRIJANJE NA STRUJU ISPOD LAMINATA


VAŽNA INFORMACIJA


Linija proizvoda BVF L-PRO aluminijska grijaća folija i Caleo CNT Premium Line grijaći film, nisu prikladni za grijanje keramičkih pločica, kamenih i ostalih lijepljenih završnih obloga. Površina aluminijske tkanine i grijaćeg filma nije prikladna za lijepljenje (kao postavljanje u ljepilo za pločice, samonivelirajuću masu).

Za neposredno grijanje lijepljenih obloga kao što su keramičke pločice, koristite našu BVF H-MAT liniju proizvoda (grijaće mreže ili grijaći kabel).


KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU GRIJAĆEG FILMA 3. I 4. GENERACIJE!?

Obe generacije filma imaju carbonske grijaće koji stvaraju/isijavaju infracrveno grijanje. Što naravno ne znači da infracrvene zrake dopiru do ukućana koji se griju grijaćim filmom (to su bajke koje neki koriste). Kad bi infracrvene zrake prolazile kroz laminat, ispod kojeg se stavlja film, tada bi se sa grijaćim filmom grijali i dvorište jer bi infracrvene zrake prolazile i kroz zid. Infracrveno isijavanja u dodiru sa laminatom prelazi u toplinsko isijavanje i tako grije prostor.

Jedini pravi infracrveni grijač koji isijava infracrvene zrake su infrapaneli, koji to postižu na radnoj temperaturi od 95 do 110 °C (naravno bez slike, stakla ili ogledala na sebi).

Grijaći film treće generacije je debljine 338 mikrona i ima po jedan sloj zaštitne folije na grijaćim carbonskim elementima.

Grijaći film četvrte generacije ima duplu izolaciju i debljinu od 388 mikrona, sigurniji je za rad, manje osjetljiv na mjestimično pregrijavanje i kvalitetnije prenosi toplinu, što je vidljivo na termo snimci grijaćih filmova.

Grijaći film 3. generacije

           

Grijaći film 4. generacije