Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Meni

Computherm GSM 158 - utičnica na daljinsko SMS telefonsko upravljanje grijanja

Cijena (Cijena sa pdv-om. Poštarina dodatno) :
698,00 kn (558,40 kn + PDV)
Utičnica na GSM daljinsko upravljanje za regulaciju sustava grijanja/hlađenja, itd...
Uređaj spojen na zidnu utičnicu pokreće se pozivom sa mobilnog telefona ili slanjem SMS poruke te uključuje ili isključuje napon. 
Telefoni: 1 osnovni, 4 pomoćna
Raspoloživost: Moguća isporuka po narudžbi
Količinakom

Opis

COMPUTHERM GSM158 je sa telefonom daljinski upravljana utičnica, pametni mrežni uređaj kojim se telefonskim pozivom ili SMS porukom koji se šalje s korisničkog mobilnog telefona na izlaznoj utičnici se može uključiti ili isključiti napajanje strujom.
Sve osnovne postavke i usluge na utičnicu šalju se pomoću SMS naredbi. Postoje dvije razine mobilnih korisnika. Osnovne i sigurnosne postavke mogu se postaviti samo s jednim glavnim korisničkim brojem (glavni broj), a uslugama uređaja mogu se pristupiti s četiri dodatna telefonskog broja izvan glavnog telefonskog broja. Utičnica šalje korisniku SMS obavijest o završenim radnjama koje obavlja.
Na GSM 158 utičnicu spojeni uređajima sa napajanjem od 230 V, može se daljinski upravljati putem mobitela. Zahvaljujući podesivom prekidaču za odgodu ili vremenskom prekidaču, uređaj je također prikladan za automatsko upravljanje drugim električnim aparatima (npr. pumpom za navodnjavanje) u vašem domu ili kući za odmor, s odgodnim / tempiranim radom.
Naravno, s timer funkcijom, još uvijek možete telefonom isključiti ili uključiti utičnicu na daljinu.
Utičnica GSM 158 je također idealan za reguliranje grijanja i hlađenja vašeg doma ili kuće za odmor. Pomoću termosenzora koji se može spojiti na uređaj, moguće je održavati unaprijed postavljenu fiksnu temperaturu ili temperaturni interval kako bi se osiguralo da prostorija bude toplinski tempirana ili da se uključi zaštita od smrzavanja. Uključivanjem ili isključivanjem putem telefona utičnica omogućava daljinsko upravljanje grijanjem (npr. kod zimske odmora u vikendici pomoću utičnice kuća se može zagrijati čak i prije dolaska). 
Kod utičnice GSM 158, telefonske usluge daljinskog upravljanja mogu se koristiti s bilo kojom SIM karticom GSM davatelja usluga u roku valjanosti telefonske kartice.

Specifikacija proizvoda
Napajanje 220-250V / 50Hz
Opterećenje utičnice 230V / 50 Hz; 15A
Potrošnja u pripravnom stanju 0,15W
GSM operacijski šavovi DCS1800. PC1900
GSM 850, EGSM 900

Pregled

Za taj proizvod nema ocjene:

Ocjena proizvodaObavijest : HTML nije dostupan!
Ocjena Loše Dobro


Pretraživanje