Naše  Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Više o kolačićima pročitajte ovdje "Uvažavanje Vaše privatnosti".

Meni

Computherm S300 Wi-Fi sobni termostat

Cijena (Cijena sa pdv-om. Poštarina dodatno) :
200,52 kn (160,42 kn + PDV)
Jedinična cijena: 200,52 kn/kom
Putem COMPUTHERM S300 WiFi termostata spojenim aparatima se može upravljati preko Interneta a Vaše operacije možete pratiti putem smartphone-a ili tableta. Ovaj uređaj je savršen izbor za one koje žele kontrolirati električne uređaje instalirane u vlastitom domu preko Interneta.
Raspoloživost: Raspoloživo, dostava 2-3 dana
Molimo označite dodatne proizvode koji želite dodati u košaricu uz ovaj proizvod!
Computherm S200 Wi-Fi utičnica - Internet upravljanje sa spojenim uređajem Computherm S200 Wi-Fi utičnica - Internet upravljanje sa spojenim uređajem
180,70 kn
Computherm S-100 centralni senzor Computherm S-100 centralni senzor
318,61 kn
Količinakom

Opis

Putem COMPUTHERM S300 WiFi termostata spojenim aparatima se može upravljati preko Interneta a Vaše operacije možete pratiti putem smartphone-a ili tableta. Ovaj uređaj je savršen izbor za one koje žele kontrolirati električne uređaje instalirane u vlastitom domu preko Interneta. S prihvatljivom cijenom ovaj aparat može i smanjiti troškove. Sustavi za grijanje kontrolirani s postojećim termostatom i nadograđeni s COMPUTHERM S300 Wi-Fi termostatom mogu postati upravljani na daljinu putem smartphone-a preko Interneta. Ovaj proizvod je od iznimne vrijednosti kad ne koristite Vaš stan ili kuću prema postojećem rasporedu. Napuštate stan/kuću na neodređeno vrijeme ili želite kontrolirati grijanje na daljinu za vrijeme sezone grijanja. Unutar granica opterećenja, daljinska kontrola električnih uređaja (vodene pumpe,hladnjaci) je lako rješiva s COMPUTHERM S300 termostatom, ovisno o temperaturi i vlazi. Možete uključiti/isključiti sve uređaje priključene na proizvod s daljine i odrediti raspored uključivanja/isključivanja također s daljine.

Imamte dodatna pitanja u vezi Computherm termostata S serije? Za što se može koristiti, gdje postaviti termostat, kako spojiti termostate? Možete odgovore pročitati ovdje.

Sve Wifi aplikacije za Computherm termostate pogledajte ovdje.

Specifikacije proizvoda
Napajanje termostata 90-230 V AC;50/60 Hz
Potrošnja u stanju mirovanja 0.1 W
Mjerni raspon -20 °C – +70 °C
Temperaturna mjerna preciznost +/- 0.5 °C
Podesivi mjerni raspon -20 °C – +70 °C
Mjerni raspon vlažnosti 0-100 % RH
Točnost mjerenja vlage +/- 2 % RH

Pretraživanje